Nog 12 dagen! - Reisverslag uit Uden, Nederland van Floortje Verplak - WaarBenJij.nu Nog 12 dagen! - Reisverslag uit Uden, Nederland van Floortje Verplak - WaarBenJij.nu

Nog 12 dagen!

Blijf op de hoogte en volg Floortje

09 Juli 2013 | Nederland, Uden

Lieve lezer,

Welkom op mijn reisblog! De dagen vliegen nu voorbij, nog 12 dagen en dan begint eindelijk mijn avontuur! Een droom die uitkomt! Een kijkje nemen in een hele andere cultuur & een (kleine) bijdrage leveren aan de maatschappij!

Over twee weken ben ik in Mombasa, Kenia. Hier zal ik vier weken verblijven en vrijwilligerswerk doen in een weeshuis, Mombasa Children's Home. Wat kijk ik daar naar uit!! De voorbereidingen zijn in volle gang & vandaag heb ik mijn laatste prikken gehaald. yess!

Hopelijk kan ik af en toe een verhaal op dit blog plaatsen, zodat jullie een beetje op de hoogte blijven. Het is toch nog even afwachten of het internet wilt meewerken;) Voordat ik weet ben ik al in Kenia en schrijf ik mijn eerste verhaal!

Liefs, Floortje

Floortje

Deze zomer ga ik vrijwilligerswerk doen in Kenia. Ik ga naar Mombasa van 21 juli t/m 18 augustus. Mombasa Children's Home is een weeshuis van het Leger des Heils. Het wordt gerund door een alleenstaande mevrouw, daarnaast zijn er nog 5 personeelsleden. In het weeshuis zijn 60 kinderen en er is een klein schooltje, waar tussen 08.00 uur en 14.00 uur lesgegeven wordt. In de vakantieperiode (augustus) zijn ook de oudere kinderen heel de dag aanwezig en zal ik vooral bezig zijn met leuke activiteiten organiseren. Ik hoop dat ik een ontzettende leuke, leerzame & gezellige tijd zal hebben!

Actief sinds 09 Juli 2013